Anday ka Halwa

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

12 stk. smuttede mandler

1/4 tsk. stødt kardemomme

6 piskede æg

60g. ghee (eller smør)

l ltr. sødmælk

1/2 spsk. hakkede pistacienødder

2 spsk. sukker.

 

Fremgangsmåde

1.Varm mæken op i en gryde til den er kogt ind til det halve. Husk at røre rundt så mælken ikke bliver brændt på i bunden.

2. Sæt herefter mælken til siden og lad den køle af.

3. Smelt gheen (eller smøret) og tilsæt den til mælken sammen med sukker og æg. 4. Sæt det hele på komfuret igen og varm op mens du hele tiden rør i det. Bliv ved til det får en fast konsistens og ikke klinger til siden af gryden.

5. Bland mandlerne og kardemommen godt i.

6. Pyntes med pistacienødderne og serveres varm.

Copyright 2015 Shabis.dk