Seekh Kebab

Email: info@shabis.dk

Info

Disse kebab kan med stor fordel formes og laves på spyd. Det kan være både træspyd eller metalspyd.

Ingredienser

500g. fedtfattig hakket oksekød

75ml. youghurt naturel.

1 tsk. stødt koriander

1 æggehvide

1,5 tsk. garam masala

1 tsk. ingefær pasta

2 fint hakkede grønne chili (hvis man ønsker dem spicy)

2 spsk. rapsolie

1 finthakket løg

1 tsk. salt

 

Fremgangsmåde

1. Vask og dræn kødet for vand.

2. Pisk æggehviden stiv og bland den godt sammen med chili, ingefær, løg, krydderierne, olie og youghurt i kødet.

3. Dæk det til med cellofan og stil på køl i ca. 3 timer.

4. Tag ud af køl og form farsen i runde og aflange kebab, der er ca. 10 cm.

5. Varm grillen eller panden godt op og tilbered til de er gennemstegte men ikke tørre.

6. Serveres varme med chapatti og evt. en mynte chutney.

 

Copyright 2015 Shabis.dk