Chicken Jalfrezi

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

750g. kyllingefilet

4 spsk. rapsolie

1 revet løg

1 peberfrugt, skåret i strimler

2 hakkede hvidløgsfed

2 tsk. stødt gurkemeje

1 tsk. stødt chili

1,5 tsk. salt

425g. flåede og hakkede tomater

3 tsk. stødt kommen

3 tsk. stødt koriander

2 spsk. frisk hakket ingefær

1/2 kop frisk hakket koriander.

 

Fremgangsmåde

1. Varm halvdelen af olien i en gryde over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg svits dem i et par minutter. Tilsæt kylling, gurkemeje, chili og salt. Steg det hele mens du sørger for at der ikke er noget der sætter sig i bunden og vend kyllingerne lidt efter lidt.

2. Tilsæt tomaterne sammen med deres væde og peberfrugten. Læg låg på og lad det hele simre i ca. 20 minutter. Tag låget af og lad det simre i 10 minutter mere så den ekstra væde, der er, bliver kogt ind.

3. Tilsæt resten af olien, kommen, stødt koriander, ingefær, og den frisk koriander og lad det hele simre i 5-10 minutter.

4. Server kyllingestykkerne og kom saucen, som de er blevet tilberedt i, henover.

Info

Jalfrezi består af stegte kødstykker. Men kan også laves som en vegetarret (se her på Shabis.dk) Hovedingredienserne er løg, tomat og peberfrugt.

Copyright 2015 Shabis.dk