Bhindi Bhaji

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

500g. Bhindi (okra)

2 hakkede løg

1/4 tsk. hvidløgspulver

1/4 tsk. stødt koriander

1/8 tsk. stødt kommen

3 store finthakkede tomater

3 spsk. rapsolie

1/2 kop frisk hakket koriander

 

Fremgangsmåde

1. Skyl okraen i kold vand. Dup af med køkkenrulle så der ikke er noget vand. Skær herefter begge ender ("hatten" og spidsen) af. Hvis der er nogen store okra imellem skær dem over i halv.

2. Kom olien i en dyb pande over medium varme. Efter et par minutter kommes okraen på panden og steges i 6-8 minutter.

3. Tilsæt løg. Steg dem sammen med okraen i 3-4 minutter. Tilsæt herefter alle krydderierne og tomaterne og bland det hele godt sammen.

4. Kom låg på og lad det hele simre i ca. 20 minutter over medium varme. Du skal dog sikre dig at det ikke brænder på i bunden af panden.

5. Serveres med chapati eller naan.

Copyright 2015 Shabis.dk