Channa Daal

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

200g. channa daal (flækkede kikærter)

2 friske chilier

2 spsk. rapsolie eller ghee (afklaret smør)

1 tsk. spidskommen

2 laurbærblad

1 tsk. stødt gurkemeje

1 tsk. paprika

Lidt salt

1/2 tsk. sukker

 

Fremgangsmåde

1. Bland daal med 1/2 l. vand i en gryde og bring det i kog. Dæmp varmen og lad det småkoge i ca. 25 minutter. Vask chilierne og skær stilkene af, men lad dem være hele.

2. Varm ghee eller olie i en anden gryde ved medium varme. Kom de hele chilier og resten af ingredienserne i og svits det hele i 3-4 minutter under konstant omrøring.

3. Kom krydderiblandingen i kikærterne og bland det hele godt. HUSK Den væde/sauce som daalen er i skal ikke være for tynd. Derfor hvis du synes at den er for tynd så kog den lidt ind.

4. Serveres med ris eller chapati.

Copyright 2015 Shabis.dk