Grøntsags Jalfrezi

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

1 tsk. stødt chili

1/2 tsk. garam masala

2 spsk. ghee (eller usaltet smør)

30g. ingefær pasta

225g. hakket grøn peberfrugt

1 stor grøn chili (pasta)

750g. blandet kogte grøntsager (for eksempel ærter, kartofler, gulerødder m.m.)

2 store hakkede løg

2 store hakkede tomater

1/2 tsk. sukker

Salt efter smag

Frisk hakket koriander til garnering

 

Fremgangsmåde

1. Svits løgene til de er gyldenbrune og tilsæt ingefær og chili pastaen.

2. Tilsæt tomat og tilbered i ca. 1-2 minutter.

3. Tilsæt de kogte grøntsager og grøn peberfrugt.

4. Tilbered i ca. 5-10 minutter til peberfrugten er mør men fast.

5. Garner med den frisk hakkede koriander og server varm med chapatti eller ris.

Copyright 2015 Shabis.dk