Kashmiri Dum Aloo

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

200g baby kartofler

2-3 hele kardemomme

2-3 hele nelliker

1 bundt frisk korainder

1 spsk. korianderfrø

1/2 spsk. spidskommen

100g. youghurt naturel

1 spsk. stødt fennikelfrø

1/2 spsk. garam masala

1/2 spsk. hvidsløgs pasta

1/4 spsk. stødt ingefær

1 spsk. olie

1/2 spsk. rødt chilipulver

1/2 spsk. stødt gurkemeje

Salt efter smag

 

Fremgangsmåde

1.Kog kartoflerne og skræl dem ordentligt. Prik små huller i de skrællede kartofler overalt med en gaffel.

2.Varm olien op i en dyb pande og kom alle ingredienserne i, undtagen kartoflerne, youghurten og den friske koriander.

3. Kom youghurten i og lad det hele simre kort.

4.Tilsæt kartoflerne og lad det hele småsimre i ca. 20-25 minutter.

5. Garner herefter med den friske koriander inden servering.

Copyright 2015 Shabis.dk