Paneer

Email: info@shabis.dk

Ingredienser

1 knivspids kommen

1 ltr. sødmælk

1 knivspids stødt mynte

1 knivspids peber

30 ml. citronsaft eller eddike.

1 stk. klud, gerne af bomuld, der har små naturlige huller

 

Fremgangsmåde

1. Hæld mælken i en gryde.

2. Varm mælken op så den småkoger. Pas på at den ikke brænder på i bunden.

3. Begynd at tilsætte citronsaften eller eddiken, gene en teske af gange. Mælken vil du nu skille sig i en fast ostemasse og noget væske.

4. Tag ostemassen op og læg det på kluden.

5. Fold kluden sammen med ostemassen inde i og press så væsken ryger ud af ostemassen.

6. Læg en skål med kold vand oven på kluden og lade den hvile i ca. 1 time.

7. Osten kan nu skæres ud og bruges i madlavningen.

 

 

Copyright 2015 Shabis.dk